Onze partners

 

MGM-Constructeur+

MGM-Constructeur

MGM-Constructeur SA (Maurice Giraud Montagne) is een Frans projectontwikkelaars-bedrijf, opgericht in 1963. De oprichter Maurice Giraud was slechts twintig jaar oud toen hij voor zichzelf begon. Met zijn ruime ervaring als timmerman besloot hij zijn passie te volgen en te gaan voor de ‘onbereikbare ster’.

Toonaangevende projectontwikkelaar

Op dit moment, ruim vijftig jaar later, is MGM-Constructeur uitgegroeid tot een toonaangevende projectontwikkelaar. Een ontwikkelaar met nog steeds de ambitie een ‘masterpiece’ te creëren. Deze beweegt MGM-Constructeur projecten te ontwikkelen die harmonieus in het landschap passen en worden gebouwd met natuurlijke materialen als hout en natuursteen uit de streek.

Duurzaam en energiezuinig

Om de wereld (Le Terre) voor toekomstige generaties te behouden, wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken op het gebied van duurzaamheid en energiezuinigheid. Met als doel de huidige én toekomstige bezitters die éne droom te laten ervaren: de onbereikbare ster, bereikbaar te maken!

 

CGH (Compagnie de Gestion Hôteliere)

CGH (Compagnie de Gestion Hôteliere) is de exploitant van de viersterren ‘Résidences de Tourisme’ van MGM-Constructeur, en behoort hiermee tot de top van accommodatie-aanbieders in Europa. CGH Résidences & Hotels verzorgt de boekingen, de wekenplanningen voor eigenaren en het beheer van de accommodaties.

Genieten van luxe en comfort

Bij residenties van CGH kunt u rekenen op gastvrijheid in al haar facetten: comfort, luxe en wellness. De werkzame touroperators zijn zorgvuldig geselecteerd om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Profiteer als klant van de volgende VIP-services!

Vervroegde incheck voor eigenaren met voorrang, waardoor de wachttijd aanzienlijk wordt verkort.

 • 20% korting bij verlenging van uw verblijf.
 • Aantrekkelijke ruilmogelijkheden met een andere residentie van CGH als u bijvoorbeeld een weekje wilt skiën.
 • Onbeperkt gebruik van een appartement (tegen dagvergoeding) in de periode dat uw accommodatie van CGH gesloten is.
 • Gratis gebruik van zwembad, jacuzzi, sauna, hammam en fitness en 15% korting op het gebruik van het Spa & Beauty Care gebruik.

Zorgeloos bezit in de Franse Alpen

Na aankoop van uw appartement wordt de verhuur en het beheer door CGH geregeld. Met de aankoop van uw MGM-appartement en de verhuur en het beheer door CGH Résidences & Hotels, heeft u een zorgeloos bezit in de Franse Alpen. Waarbij u verzekerd bent van uitstekende zorg en onderhoud van uw appartement.

 download

O-DES-CIMES SPAS D’ALTITUDE

Ô-DES-CIMES SPAS D’ALTITUDE verzorgt binnen de residenties de faciliteiten op het gebied van beauty en wellness. Na het skiën is het prettig een bezoek te kunnen brengen aan het Spa & Beauty Care Centre in uw verblijf. Voor bijvoorbeeld een ontspannende massage, een duik in het zwembad of een gezichts- of lichaamsbehandeling. Als eigenaar kunt u gratis gebruik maken van het zwembad, de jacuzzi, de sauna, de hammam en het fitnesscentrum. Daarnaast krijgt u 15% korting op het Spa & Beauty Care gebruik.

Massages en schoonheidsbehandelingen

U heeft de keuze uit onder andere de volgende mogelijkheden:

 • diverse massages: van gezichtsmassages tot complete lichaamsmassages;
 • gezichtsverzorging;
 • manicure;
 • pedicure;
 • make-up: advies en avondtoilet (ook voor tieners);
 • balneotherapie;
 • diverse modder– en kruidenbaden als ontspanning en stimulans voor de doorbloeding.

Luxe, comfort en wellness onder één dak

Na een actieve of sportieve dag in de buitenlucht is het heerlijk thuiskomen in uw residentie, met alle mogelijkheden van ontspanning en comfort onder één dak. Of het nu gaat om een lekkere massage, een bezoek aan de sauna of het drinken van een drankje voor het knapperend houtvuur in de lounge, u hoeft er de deur niet meer voor uit. U bent thuis….