Pied-A-Terre, uw adviseur

Professionele begeleiding aankoop van droomhuis in de Franse Alpen of aan de kust

Bij alle activiteiten staat u als klant centraal, met uw specifieke behoeften en belangen. De adviseurs van Pied-A-Terre streven ernaar uw wensen voor een tweede huis zo compleet mogelijk te vervullen. Door u persoonlijk en deskundig te begeleiden tijdens het aankooptraject van uw droomhuis in de Franse Alpen of aan de kust.

Dhr. G. (Glenn) Tophoven

Glenn studeerde in 1990 af aan de richting Handel (MDS) van de Rooi Pannen in Tilburg. En heeft daarnaast zijn bachelor als vastgoedmakelaar gehaald in België. Glenn is sinds jaar en dag actief in verkoop en marketing en werkt al circa twaalf jaar als zelfstandig vastgoedmakelaar en projectontwikkelaar. Binnen Pied-A-Terre is Glenn verantwoordelijk voor marketing, sales, acquisitie en de beoordeling nieuwe bouwprojecten.

Dhr. ing. R. (Robert) van de Wiel

Robert studeerde in 1991 af als bouwkundig- en bedrijfseconomisch ingenieur aan de HTS in Tilburg. En heeft ruim twintig jaar ervaring op het gebied van bouwen, projectontwikkeling en de aannemerij in zijn algemeen. Binnen Pied-A-Terre is Robert verantwoordelijk voor de back office, planning/organisatie, administratie en de beoordeling van nieuwe bouwprojecten.

 

glenn_tophoven

 

robert_vd_wiel
Glenn Tophoven
Nederland t. +31 628 839 486
Vlaanderen t. +32 497 852 571
Robert van de Wiel