NL t. +31 628 839 486 /
BE t. +32 497 852 571
info@pied-a-terre.info
aanmelden nieuwsbrief
Like ons op Facebook!

Luxe koopappartementen in Paradiski

LES GRANGES DE L’EPINETTE

Vallandry

Centraal gelegen project in het Paradiski gebied in volledig eigen gebruik
Nog slechts 4 appartementen met overdekte privé parkeerplaats, berging en skilocker. Geen verhuurverplichting
Ik wil graag meer informatie ontvangen   >
Informatie aanvragen over LES GRANGES DE L’EPINETTE

Résidence Les Granges de l’Epinette

Dit charmante chaletgebouw bestaat in totaliteit uit 31 appartementen in het gezellige en authentieke Vallandry. De appartementen zijn bestemd voor eigen gebruik, er bestaat geen verhuurverplichting. In dit nieuwe, centraal gelegen, project zijn diverse soorten appartementen (ook duplex!) met 1 tot 4 slaapkamers beschikbaar. De oppervlaktes gaan van 43 m²  tot  140 m².

Centraal gelegen in Paradiski

Het skigebied boven deze groep van drie kleine resorts (Peisey, Vallandry en Nancroix) zag het licht twintig jaar vóór zijn internationaal beter bekende buurman, Les Arcs, werd gebouwd. Het gebied is zeer geschikt voor gezinnen met lange, brede pistes die door de bomen naar beneden cirkelen. Wanneer het in Les Arcs en La Plagne erg druk is, dan kan je in Peisey – Vallandry nog steeds heerlijk rustig skiën. De Vanoise Express zorgt voor de perfecte verbinding en stopt centraal in het dorp. De dorpen zelf bestaan uit kleinschalige appartementsgebouwen en vrijstaande chalets.

Alle appartementen zijn volledig vrij in te richten en bij het appartement horen eveneens een overdekte parkeerplaats, privé berging en skilocker.

Prijzen vanaf 275.000 € incl btw

Meer weten over LES GRANGES DE L’EPINETTE? Vraag hier uw documentatie aan.


Ik wil graag meer informatie ontvangen

LES GRANGES DE L’EPINETTE Vallandry

Keer terug

Gemoedelijk dorp

Het gemoedelijke Peisey – Vallandry is de verzamelnaam voor het echte de dorpen Peisey, het dorp Nancroix en de dorpen Vallandry en Plan-Peisey. Door de ontsluiting met het gebied van La Plagne – Les Arcs is er een wereld opengegaan voor deze locatie. Valandry is een authentiek dorp, sneeuwzeker gelegen op 1600m hoogte. Het ligt in een boomrijke omgeving wat ervoor zorgt dat er een grote diversiteit van mooie en brede pistes zijn.

Unieke ski-in / ski-out residence

Met skiliften direct bij de chalets en appartementen en mooie, afwisselende pistes, is dit een dorp geschikt voor familie maar ook voor de echte skifanaat. Wachttijden aan de liften zijn hier zeldzaam. In het dorp en de omgeving vindt u een aantal hotels, en verscheidende restaurants.