NL t. +31 628 839 486 /
BE t. +32 497 852 571
info@pied-a-terre.info
aanmelden nieuwsbrief
Like ons op Facebook!

Luxe koopappartementen in Le Grand Domaine

LA GRANGE AUX FÉES

Valmorel

Aan de piste gelegen residence met 1, 2 en 3 slaapkamers.
Schitterend gelegen residence. Met alle benodigde faciliteiten zoals zwembad, sauna, wellness en fitness.
Ik wil graag meer informatie ontvangen   >
Informatie aanvragen over LA GRANGE AUX FÉES

Viersterrenresidence La Granges aux Fées

Op circa 300 meter van het autovrije centrum, met pistes en skilift voor de deur, is de viersterrenresidence ‘La Granges aux Fées’ gerealiseerd. In authentieke Savoyaardse architectuur, met gebruik van hout en natuursteen uit de omgeving en een afwerking met koperen goten. Tevens biedt de ruime opzet haar gasten veel groen en privacy. De residence omvat 86 luxe appartementen, verdeeld over 4 chalets. Met faciliteiten zoals een centrale receptie, overdekt verwarmd zwembad, sauna, hammam, jacuzzi en fitness (allen gratis), Spa & Beauty Care Centre en ondergrondse parkeergarage.

Afwerking en inrichting La Granges aux Fées

De luxe appartementen zijn sfeervol afgewerkt en voorzien van een volledig ingerichte keuken, badkamer en royaal balkon met een panoramisch uitzicht. Bovendien zijn de appartementen met MGM-verhuurservice gemeubileerd en voorzien van een complete inventaris. De appartementen worden geleverd met een skilocker, privé-opbergkast en een garageparkeerplaats.

Verhuur en eigen gebruik La Granges aux Fées

De appartementen van dit project kunnen op twee manieren aangekocht worden: middels de aantrekkelijke MGM-verhuurservice of voor uitsluitend eigen gebruik. In het laatste geval kan er geprofiteerd worden van de faciliteiten van de residentie. Geplande oplevering van het nieuwe gebouw E is rond kerst 2016. Nieuwe, ongebruikte, appartementen kunnen per direct opgeleverd worden.

Prijzen La Granges aux Fées

Koopt u aan middels verhuurservice?  Dan gelden aantrekkelijke aankoopprijzen exclusief BTW.

Verkoopprijzen vanaf € 216.667,- (éénslaapkamerappartement met verhuurformule).

Meer weten over LA GRANGE AUX FÉES? Vraag hier uw documentatie aan.


Ik wil graag meer informatie ontvangen

LA GRANGE AUX FÉES Valmorel

Keer terug

Valmorel: de grootste plaats in deze streek en sfeervol Alpendorp

Valmorel ligt in het groen op 1400 meter. Op slechts 17 km van Moûtiers. En is een schoolvoorbeeld van geslaagde architectuur in een jong modern wintersportoord. De in authentieke chaletstijl gebouwde appartementen in steen en hout, zijn afgewerkt met fraaie leistenen dakpannen.

Autovrij centrum en familiedorp

Bij de bouw van dit skistation is verder uitstekend ingespeeld op de wensen van de moderne toerist. Met talloze winkels, restaurants, discotheken en twee bioscopen, is Valmorel een levendige en goed uitgeruste wintersportplaats met een prettige sfeer. Het autovrije centrum maakt van Valmorel een ideaal familiedorp.

Ook veel zomeractiviteiten

In de zomer biedt Valmorel een keur aan activiteiten op sportief en cultureel gebied. Daarbij ontbreekt een zwemparadijs met sauna’s en een hamman niet. De dichtstbijzijnde golfbaan vindt u in Méribel op circa 45 autominuten. Kortom, dit Alpendorp biedt jong en oud een onbezorgd verblijf met veelzijdige activiteiten en faciliteiten!