NL t. +31 628 839 486 /
BE t. +32 497 852 571
info@pied-a-terre.info
aanmelden nieuwsbrief
Like ons op Facebook!

Luxe koopappartementen in Le Grand Domaine

RESIDENCE ANITEA

Valmorel

Diverse appartementen met en zonder verhuurverplichting met 1,2,3 en 4 slaapkamers
Nieuwe MGM residence in het autovrij centrum. Direct aan de lift in een gezellig skigebied.
Ik wil graag meer informatie ontvangen   >
Informatie aanvragen over RESIDENCE ANITEA

Residence Anitéa

In het centrum gelegen op de flanken van de Col du Madeleine, beroemd voor de strijd van de Tour de France, wordt deze nieuwe residence ontwikkeld. Kenmerkend voor dit schilderachtig dorp is het autovrije centrum met vele gezellige restaurants, winkeltjes en bars.

Afwerking en inrichting Residence Anitéa

De architectuur, uitgevoerd met hout en steen uit de regio, is in perfecte harmonie met de omgeving. De appartementen worden volledig bemeubeld en voorzien van een complete inventaris. MGM voldoet met dit complex aan de vraag door een grote diversiteit van appartementen te voorzien met een, twee en drie slaapkamers. Alle appartementen beschikken daarnaast over een terras, eigen ondergrondse parkeerplaats, berging en skilocker.

Interessante verhuurservice Residence Anitéa

Deze residence wordt ontwikkeld met een interessante verhuurservice waardoor u gegarandeerd bent van een vooraf overeengekomen huurvergoeding. Uiteraard heeft u daarnaast ook de mogelijkheid uw appartement tijdens de winter en/of zomer te gebruiken. Geplande oplevering is kerst 2018.

Prijzen Residence Anitéa

Koopt u aan middels verhuurservice?  Dan gelden aantrekkelijke aankoopprijzen exclusief BTW.

Verkoopprijzen vanaf € 260.000,- (éénslaapkamerappartement met verhuurservice).

Meer weten over RESIDENCE ANITEA? Vraag hier uw documentatie aan.


Ik wil graag meer informatie ontvangen

RESIDENCE ANITEA Valmorel

Keer terug

Valmorel: de grootste plaats in deze streek en sfeervol Alpendorp

Valmorel ligt in het groen op 1400 meter. Op slechts 17 km van Moûtiers. En is een schoolvoorbeeld van geslaagde architectuur in een jong modern wintersportoord. De in authentieke chaletstijl gebouwde appartementen in steen en hout, zijn afgewerkt met fraaie leistenen dakpannen.

Autovrij centrum en familiedorp

Bij de bouw van dit skistation is verder uitstekend ingespeeld op de wensen van de moderne toerist. Met talloze winkels, restaurants, discotheken en twee bioscopen, is Valmorel een levendige en goed uitgeruste wintersportplaats met een prettige sfeer. Het autovrije centrum maakt van Valmorel een ideaal familiedorp.

Ook veel zomeractiviteiten

In de zomer biedt Valmorel een keur aan activiteiten op sportief en cultureel gebied. Daarbij ontbreekt een zwemparadijs met sauna’s en een hamman niet. De dichtstbijzijnde golfbaan vindt u in Méribel op circa 45 autominuten. Kortom, dit Alpendorp biedt jong en oud een onbezorgd verblijf met veelzijdige activiteiten en faciliteiten!