NL t. +31 628 839 486 /
BE t. +32 497 852 571
info@pied-a-terre.info
aanmelden nieuwsbrief
Like ons op Facebook!

Luxe koopappartementen in

RESIDENCE ALPEN LODGE

La Rosière

Diverse appartementen met 1 t/m 5 duplex vanaf € 233.333€ Oplevering met kerst 2020.
Appartementen met ruime terrassen met 180° uitkijk op de Tarantaise Vallei
Ik wil graag meer informatie ontvangen   >
Informatie aanvragen over RESIDENCE ALPEN LODGE

Residentie Alpen Lodge met panoramisch zicht

De residentie Alpen Lodge ligt in La Rosière, het enige Franse resort in de Noordelijke Alpen met een Frans-Italiaans skigebied, Espace San Bernardo. De hoogte van dit gebied, tussen 1850 en 2650 m, garandeert optimale sneeuwcondities van december tot april.

De residentie Alpen Lodge ligt op een toplocatie in de wijk Eucherts. In de buurt van de winkels, het VVV-kantoor of de kleuterschool. Het is een ski-in ski-out locatie.

Voorboden van een nieuwe trend in steeds hoger bereik, de residentie Alpen Lodge is in de geest van MGM met een architectuur met respect voor het milieu De residentie wordt gebouwd in een mix van moderne en authentieke stijl met gebruik van edele materialen zoals steen, hout en koper.

Vanaf de grote zonnige terrassen van de appartementen kunt u uitkijken over het adembenemende 180 ° uitzicht op de Tarentaise-vallei.

 

Afwerking en inrichting Alpen Lodge

De luxe appartementen zijn door onze binnenhuisarchitect  sfeervol  en royaal afgewerkt en voorzien van een volledig ingerichte keuken, badkamer en royaal balkon met panoramisch uitzicht. Bovendien zijn de appartementen gemeubileerd en voorzien van een complete inventaris. De appartementen worden geleverd met een skilocker, privé-opbergkast en een overdekte garageparkeerplaats.

Meer comfort bieden – dat is het doel van de Alpen Lodge. Overdekt zwembad, kinderbad, whirlpool, sauna, stoombad, cardio-gym en wellnesscentrum. Ontstressen is een voorname reden voor een bezit in deze prachtige residence.

Verkoop en exploitatie Alpen Lodge

Verkoop van het project is uitsluitend met aantrekkelijke MGM-verhuurservice. Exploitatie door de verhuurorganisatie van MGM. Geplande oplevering is met kerst 2020.

Prijzen Residence Alpen Logde

Koopt u aan middels verhuurservice?  Dan gelden aantrekkelijke aankoopprijzen exclusief BTW.

Verkoopprijzen vanaf € 233.333,- (éénslaapkamerappartement met totale verhuurservice zonder zorgen).

 

Meer weten over RESIDENCE ALPEN LODGE? Vraag hier uw documentatie aan.


Ik wil graag meer informatie ontvangen

RESIDENCE ALPEN LODGE La Rosière

Keer terug

La Rosiere

La Rosière is een aantrekkelijk bergdorp in de Tarentaise Vallei, niet ver van Bourg St. Maurice, Les Arcs en Val d’Isère. Hier geen betonkolossen maar architectuur precies zoals het hoort in de bergen. Met een hoogte van 1850 meter, en gelegen op de zuidhelling, biedt het maximale sneeuwzekerheid. La Rosière heeft een aantrekkelijke ligging in het groen en is bekend vanwege de gunstige ligging en het hoge aantal zonne-uren. Het gezellige dorp heeft diverse restaurants, barretjes, winkels etc. Met de organisatie van veel winter- en zomeractiviteiten is La Rosière een zeer aantrekkelijk skioord, ook voor kinderen. Naast skiën kan er geschaatst worden op een overdekte schaatspiste en er is ook een bowling. De dichtstbijzijnde golfcourse vindt u in Les Arcs 1800 (18+9 holes).