NL t. +31 628 839 486 /
BE t. +32 497 852 571
info@pied-a-terre.info
aanmelden nieuwsbrief
Like ons op Facebook!

Uw luxe appartement in centrum Franse Alpen St Foy Tarantaise

LES FERMES D’EUGENIE

Sainte Foy Tarentaise

Gelegen in authentiek alpen dorp vlakbij winkels, bars en restaurants
Appartementen met 1, 2, 3 en 4 slaapkamers met mooie vergezichten en speeltuin van op en off skiën en volledige vrijheid
Ik wil graag meer informatie ontvangen   >
Informatie aanvragen over LES FERMES D’EUGENIE

Les Fermes d’Eugenie in het charmante St Foy Tarantaise

Gelegen in Sainte Foy Tarentaise, dorpsresort genesteld in het hart van de Haute Tarentaise, presenteert MGM zijn nieuwe luxueuze residentie Les Fermes d’Eugenie.

 

De appartementen zijn ontworpen in een heropgerichte chalet-geest, warm met ruime woonkamers en grote balkons. Er ontstaat een chemie tussen houtwarmte, natuurlijke materialen en hedendaagse invloeden. Elk appartement heeft een kelder, een individuele skiberging en een overdekte parkeerplaats.

Les Fermes d’Eugenie ligt op een ideale locatie: dicht bij de pistes en winkels in een intiem en resoluut authentiek resort.

Deze authentieke stijl residentie biedt 48 appartementen van 2/3 tot 5 kamers (49 tot 110 m ²) in een klassiek aankoop. Dit wil zeggen dat u volledige vrijheid heeft om te gaan wanneer u wil. Er zijn echter ook mogelijkheden om het te verhuren wanneer u dat wenst. Een eventuele teruggave van de btw is hierin ook mogelijk.

Uiteraard informeren wij u hier graag vrijblijvend over.

 

Prijzen vanaf 260.000 € voor een 1/2 slaapkamer appartement

Meer weten over LES FERMES D’EUGENIE? Vraag hier uw documentatie aan.


Ik wil graag meer informatie ontvangen

LES FERMES D’EUGENIE Sainte Foy Tarentaise

Keer terug

Sainte Foy Tarentaise

Het skigebied Sainte Foy Tarentaise ligt tussen de 1550 en 2620 meter en staat bekend om de prachtige bosrijke afdalingen. De afdalingen worden hier nooit al te lastig, wat het skigebied geschikt maakt voor vrijwel ieder type skiër. Voor beginners is er een goede oefenweide, ervaren wintersporters vinden uitdaging in de vorm van een paar zwarte pistes. Sainte Foy Tarentaise is ook geliefd onder freeriders. Tussen de bomen vallen tal van off-piste afdalingen te maken. Het skigebied van Paradiski bevindt zich bovendien nabij.

De pistes van Sainte Foy Tarentaise liggen noordwest georiënteerd, wat de sneeuwcondities alleen maar ten goede komt. Tot diep in het voorjaar kun je hier genieten van sneeuwzekere afdalingen. Gaan de kinderen mee op wintersport naar Sainte Foy Tarentaise dan kun je ze met een gerust hart op skiles doen bij de ESF. Kinderskiles, off-piste, telemark, alle vormen van skiles worden hier aangeboden.