NL t. +31 628 839 486 /
BE t. +32 497 852 571
info@pied-a-terre.info
aanmelden nieuwsbrief
Like ons op Facebook!

Luxe koopappartementen in Espace Diamant

LA PERLE DES ALPES

Les Saisies

Ruime keuze uit een-, twee-, drie- en vier,- slaapkamerappartementen.
Genieten van uw eigen appartement, wanneer het u past. Heerlijk skiën in de winter en fietsen en wandelen in de zomer, met zicht op het Mont Blanc-massief.
Ik wil graag meer informatie ontvangen   >
Informatie aanvragen over LA PERLE DES ALPES

Residence La Perle des Alpes

Deze nieuwe residence, midden in de bergen op 1500 – 2070 meter hoogte, omvat 8 chaletgebouwen in authentieke bouwstijl. Met in totaal 110 luxe appartementen, een overdekt verwarmd zwembad en eigen overdekte parkeergelegenheid. Chaletgebouwen A, B, C en H (fase 1+2) zijn inmiddels in gebruik. De 3e fase, chalet E en F, zijn in verkoop. Laatstgenoemde chaletgebouwen zijn meest links gelegen in het masterplan en hebben een schitterend uitzicht op de Beaufortain vallei.

Afwerking en inrichting La Perle des Alpes

De luxe appartementen zijn sfeervol afgewerkt en voorzien van een volledig ingerichte keuken, badkamer, skilocker, privékelderkast en een eigen overdekte garageparkeerplaats.

Verkoop voor volledig eigen gebruik La Perle des Alpes

Verkoop voor volledig eigen gebruik, zonder MGM-verhuurservice. Indien u wenst te verhuren, zijn er uitstekende verhuurmogelijkheden via een lokaal agent. Geplande oplevering chalet F is kerst 2017.

Prijzen La Perle des Alpes

Verkoopprijzen vanaf € 205.000,- inclusief btw. (éénslaapkamerappartement).

Meer weten over LA PERLE DES ALPES? Vraag hier uw documentatie aan.


Ik wil graag meer informatie ontvangen

LA PERLE DES ALPES Les Saisies

Keer terug

Bisanne: Espace Diamant en uitzicht op Mont Blanc en het Beaufortain massief

Te midden van de machtige bergen, met een fenomenaal uitzicht op de Mont Blanc en het Beaufortain massief. In Bisanne zijn alle ingrediënten aanwezig om de lange termijn verwachtingen van ‘Espace Diamant’ waar te maken. Het gebied omvat zes aaneengesloten dorpen. Op dit moment maken zij onderdeel uit van één van de grootste skigebieden in Frankrijk en er gaan geruchten dat ook het gebied Megève/St. Gervais zich aan gaat sluiten.

Een paar jaar geleden was Bisanne nog een satellietdorp met circa tien boerderijen, op dit moment is Bisanne ontwikkeld tot het zevende skidorp in het gebied.

Eén van de grootste skigebieden ter wereld?!

Een gebied dat de potentie heeft één van de grootste skigebieden ter wereld te worden! Ondanks de ontwikkelingen van dit gebied, heeft het Beaufortain massief en de bijbehorende vallei zijn vredige landelijke charme weten te behouden. Terwijl het skigebied in uw achtertuin ligt.