NL t. +31 628 839 486 /
BE t. +32 497 852 571
info@pied-a-terre.info
aanmelden nieuwsbrief
Like ons op Facebook!

Luxe koopappartementen in Languedoc

LA BARAQUETTE

Marseillan

Zon, zee, wind, een prachtige omgeving en adembenemende uitzichten. Ervaar het échte leven in Frankrijk!
Op een unieke locatie. Met vijfsterren faciliteiten op een semi afgesloten domaine.
Ik wil graag meer informatie ontvangen   >
Informatie aanvragen over LA BARAQUETTE

La Baraquette, Marseillan

Luxueus complex aan de lagune Étang de Thau

La Baraquette wordt gerealiseerd aan de lagune Étang de Thau. Vanwege het feit dat de appartementen en patio villa’s zes tot elf meter boven de zee spiegel worden gebouwd heeft u straks  een schitterend zicht op de Middellandse zee en Sète. De indeling wordt een mix van sea-frontvilla’s, patio-villa’s en appartementen. Op het resort wordt ook een vijfsterrenhotel met alle benodigde faciliteiten gebouwd.

Ligging en faciliteiten La Baraquette

De sea-frontvilla’s en patio-villa’s zijn alle voorzien van een privézwembad. De appartementen maken gebruik van een seperaat zwembad. De appartementen zijn gesitueerd aan een gezellig marktplein met jeu de boules banen, verschillende winkels en bars. Alle eigendommen van La Baraquette hebben een parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage.

Adembenemend uitzicht La Baraquette

Vanuit uw verblijf kijkt u uit op de oude jachthaven van Marseillan. En over de prachtige oesterbanken kunt u de waterkunsten van zeilers en andere watersporters bewonderen.

Gezellig centrum van Marseillan

La Baraquette staat in direct contact met het kloppende dorpshart van Marseillan. Naast de pittoreske oude haven zijn hier leuke sfeervolle winkeltjes en restaurants te vinden. Waar u onder andere kunt genieten van de lokale vis en oesterspecialiteiten.

Eigen wijn

Als eigenaar van één van de villa’s of appartementen van La Baraquette maakt u tevens deel uit van de volledige verzorgde eigen wijngaard van Chateau de Payrat. Een degustatieruimte om te genieten van uw eigen wijn met  vrienden of familie is uiteraard ook aanwezig. Natuurlijk is er voor elke eigenaar een kleine prive wijnopslag plaats voor uw huisgemaakte gemaakte wijnen.

La Baraquette, verhuur?

Natuurlijk maakt u zoveel mogelijk gebruik van uw second home, wenst u echter voor een bepaalde periode te verhuren dan kan dit via de eigen verhuurorganisatie waarbij u alle zorg uit handen wordt genomen en er enkel genieten overblijft.

Meer weten over LA BARAQUETTE? Vraag hier uw documentatie aan.


Ik wil graag meer informatie ontvangen

LA BARAQUETTE Marseillan

Keer terug

Marseillan: ligging aan Middellandse Zee

Marseillan is een plaats in Zuid-Frankrijk, regio Languedoc-Roussillon, departement Hérault. En ligt aan de Middellandse Zee tussen Sète en Cap d’Agde, direct aan het Bassin de Thau. Marseillan telt ongeveer 6200 inwoners, die worden Marseillanais(e) genoemd. De badplaats Marseillan-Plage ligt op circa 3 km afstand van Marseillan aan de Middellandse Zee.

Rijk verleden

Marseillan heeft een rijke geschiedenis. Het ontstaan van de haven dateert uit de zesde eeuw. Tijdens de eerste bestaansjaren van het dorp was vissen de belangrijkste inkomstenbron. Later (in het begin van de vorige eeuw) kwam de wijnhandel op gang, die al snel floreerde in deze omgeving. Vandaag de dag is de charmante haven erg populair bij zeilers en watersporters. Het is ook het begin- of eindpunt van het Canal du Midi.

Historische bezienswaardigheden

In het centrum van Marseillan kunt u de St. Jean Baptistekerk en de markthal bezoeken, met een oorsprong in de zeventiende eeuw. De markthal is gebouwd met lavasteen en voor het laatst gerestaureerd in 1984. In Marseillan staat één van de laatste theaters dat rond 1900 in Hérault in Italiaanse stijl gebouwd is. Het oudste stenen beeld van de Franse “Marianne (embleem)” staat sinds de onthulling op 1 november 1878 in Marseillan.

Open verbinding tussen jachthaven en Bassin de Thau

De jachthaven heeft een open verbinding met het Bassin de Thau en heeft 213 aanlegplaatsen. Flamingo’s en reigers (onder andere zilverreigers) zijn in het natuurgebied Bagnas en het Bassin de Thau bijna het hele jaar door van dichtbij te bewonderen. Naast de ontelbare mossel- en oesterkwekerijen in het Bassin de Thau en de wijngaarden, is het toerisme een grote bron van inkomsten voor dit gebied. Via het bassin en Sète bereikt u eenvoudig de Middelandse zee om van daaruit te varen naar Cannes, St Tropez en Monaco.