NL t. +31 628 839 486 /
BE t. +32 497 852 571
info@pied-a-terre.info
aanmelden nieuwsbrief
Like ons op Facebook!

Luxe koopappartementen in Langedoc

ICONIC

Cap 'Agde

In het centrum van Cap D'Agde wordt deze vernieuwende residentie ontwikkeld
Mooi gelegen en met vele variëteiten van appartementen met 1, 2, 3, en 4 slaapkamers en terras met fantastisch zicht.
Ik wil graag meer informatie ontvangen   >
Informatie aanvragen over ICONIC

De stranden in de zon, 300 dagen per jaar

Cap D’agde bekend van de meer dan 14 km wit zandstrand die uitnodigen tot luieren met het gezin of vrienden. Het staat eveneens bekend als één van de eerste nudisten regio.

Het project bestaat uit een drietal gebouwen met een moderne uitstraling.

De indelingen zijn super uitgewerkt en de appartementen hebben schitterend gelegen terrassen. Er zijn vele variaties in oppervlakte en aantal slaapkamers.

Het project is gelegen op loopafstand van de haven, de zee, de stranden, het gezellige centrum met vele winkels, bars, restaurants.

Afwerking en inrichting

De appartementen worden verzorgd opgeleverd met inspraak als u als toekomstige eigenaar. Input over de eigenheid en inrichting  van uw appartement wordt vanaf het begin besproken en uitgevoerd.

Verkoop en exploitatie Iconic

U koopt in het  klassieke aankoop segment. U beslist dus zelf of u het wil verhuren of niet. En wanneer u gebruik wilt maken van uw verblijf. Geplande oplevering van deze residentie is 2020.

Prijzen Iconic

Genoemde prijzen zijn aankoopprijzen exclusief btw.
Verkoopprijzen vanaf € 164.000,- (studio).

Meer weten over ICONIC? Vraag hier uw documentatie aan.


Ik wil graag meer informatie ontvangen

ICONIC Cap 'Agde

Keer terug

De stranden in de zon, 300 dagen per jaar

Cap D’agde bekend van de meer dan 14 km wit zandstranden die uitnodigen tot luieren met het gezin of vrienden. Het staat eveneens bekend als één van de eerste nudisten regio.

Kwaliteit, veiligheid, comfort, vrijetijd: alles is voorzien zodat iedereen op zijn eigen manier en tempo.Ontdek de sfeer en de charme van de middeleeuwse straatjes van de stad Agde, de herenhuizen, de kerken, de kades, de schatten in de musea en vooral de Ephèbe, die de Griekse herkomst van Agde symboliseert, de geschiedenis van het het fort van Brescou

De regio staat bekend om zijn prachtige, afwisselende landschappen: het Canal du Midi, de vulkaan aan zee bedekt met pijnboomboos, het Réserve Naturelle du Bagnas, een belangrijke plaats voor de bescherming van vogels, de oevers van de Hérault en natuurlijk de vulkanische kust van Cap D’Agde, de faune en flora van de zeebodem.

U kan in Cap D’Agde genieten van de weldaad van de mediterrane kookkunst: oa. vis en zeevruchten vormen een prachtige combinatie met de zonovergoten vruchten en wat tomate. Proef dit alles begeleid door een frisse streekwijn, op uw terras of het terras van een restaurant waar u zich door de sfeer, de gezelligheid laat meeslepen

Cap D’Agde is ook bekend door het naturistendorp

Een paar kilometer rond Cap d’Agde zijn duizenden dingen te doen, bezoeken en ontdekken: de streek van de Thau, Pézenas, Sète