NL t. +31 628 839 486 /
BE t. +32 497 852 571
info@pied-a-terre.info
aanmelden nieuwsbrief
Like ons op Facebook!

Luxe koopappartementen in Languedoc

DOMAINE DE LA MANDOUNE

Marseillan

Verzorgde appartementen op aangelegd domein met veel faciliteiten.
Gelegen midden in de wijnvelden en rechtstreekse toegang tot het Etang. Ervaar het zalige klimaat en kom volledig tot rust
Ik wil graag meer informatie ontvangen   >
Informatie aanvragen over DOMAINE DE LA MANDOUNE

Domaine de la Mandoune

Authentieke charme te midden van eeuwenoude schoonheid

DOMAINE DE LA MANDOUNE, dat is de naam van het mediterrane wijndomein en behorend tot het wijnhuis Seigneurie de Peyrat. Gelegen juist ten oosten van Marseillan, aan de lagune van Thau, met uitzicht op de Mont Saint Clair en de bruisende havenstad Sète. Hier is het waar Propriétés & Co de elegante belle epoque wijngaard opnieuw tot leven heeft gewekt en het domaine heeft getransformeerd tot 30 prachtige properties. Zoals bij alle Propriétés & Co ontwikkelingen, was ook hier het doel om het erfgoed en de essentie van het oorspronkelijke landgoed te behouden. Natuurlijk zijn daar moderne faciliteiten en de verfijnde mediterrane sfeer aan toegevoegd. Lokale ambachtslieden hebben side-by-side met architecten en ontwerpers gewerkt om een rustig, stijlvol resort te creëren wat is doordrenkt met de elegantie van een vervlogen tijdperk.

Van het hart van de village tot aan de oevers van de lagune.

Wilt u alles uit uw vakantie halen en daarnaast ook heerlijk ontspannen? De 45 hectare van Domaine de la Mandoune zijn smaakvol omgetoverd tot een aan de lagune van Thau lopend paradijs. De nog steeds smaakvolle wijn producerende wijngaarden van het landgoed strekken zich honderden meters uit totdat ze in het warme water van de Etang de Thau tuimelen. Dwaal ontspannen via de weelderige tuinen van het domaine naar het bijbehorende zwembad voor een frisse duik in het verkoelende water of geniet vanaf de waterkant van het prachtige uitzicht op de wijngaarden en de zee daarbuiten. Wandel vanaf het domaine tussen de wijnranken door naar het restaurant van het Le St Barth’s aan de rand van de lagune voor een heerlijke maaltijd van verse zeevruchten. Er is geen betere plek om te ontspannen en om, met een gekoelde fles rosé, vanaf het terras te genieten van een van de meest spectaculaire uitzichten van de regio.

Eigen wijn

Als eigenaar van één van de villa’s of appartementen van domaine de la Mandoune maakt u tevens deel uit van de volledige verzorgde eigen wijngaard van Chateau de Peyrat. Een degustatieruimte om te genieten van uw eigen wijn met vrienden of familie is uiteraard aanwezig. Natuurlijk is er voor elke eigenaar een kleine privé wijnopslagplaats voor uw huisgemaakte  wijnen.

Domain Mandoune, verhuur?

U heeft de vrijheid om te verhuren indien u dat wenst. Dat gebeurt door de eigen verhuur-organisatie. Hierdoor kunt u genieten wanneer u dat wil en daarnaast wordt u ontlast van alle zorgen en lasten indien u uw woning verhuurt.

Prijzen & Beschikbaarheid

Er zijn een aantal woningen / appartementen, met 1, 2, en 3 slaapkamers verkrijgbaar op Domaine de la Mandoune. Om details, prijzen en plattegronden van de woningen te bekijken, kijkt u verder op deze website, of vraagt u de uitgebreide documentatie bij ons aan.

Indicatieprijzen van Domaine de la Mandoune:

1-slaapkamer woning (39,58 m2) vanaf € 250.000,- incl. BTW.
2-slaapkamer woning (75,39 m2) vanaf € 414.000,- incl. BTW.
3-slaapkamer woning (93,62 m2) vanaf € 450.000,- incl. BTW.

Meer weten over DOMAINE DE LA MANDOUNE? Vraag hier uw documentatie aan.


Ik wil graag meer informatie ontvangen

DOMAINE DE LA MANDOUNE Marseillan

Keer terug

Magisch wonen aan de oesterbanken van de Middellandse Zee

Op domaine de la Mandoune zijn 30 appartementen gecreëerd in de ruime ‘salons’ van de hoofdgebouwen, vol met originele houten balken, stenen muren en elegante ramen. Allen met een licht en luchtig karakter en voorzien van moderne keukens en badkamers met smaakvolle decoraties in overeenstemming met deze charmante regio van Zuid-Frankrijk. Een rijk palet van verschillende typen woningen zijn beschikbaar – van bijou appartementen met 1 slaapkamer tot ruime 3-slaapkamer duplex woningen met terrassen en privé-tuinen. Om onderhoud en kosten te beperken zijn alle woningen uitgerust met de beste kwaliteit aluminium ramen met isolerende beglazing en voorzien van geïntegreerde, omkeerbare, air-conditioning / verwarming. Buiten zorgen mooie houten terrassen dat wining en dining ‘al fresco’ tot een plezier verwordt waarbij de meeste woningen een privé-tuin vol mediterrane planten zoals oleanders, lavendel en elegante olijfbomen, cipressen en dennen bezitten welke op hun beurt zorgen voor gewaardeerde privacy.

Ontdek Frankrijk’s best bewaarde geheim.

Gezegend met meer dan 300 dagen van zon, enkele van de beste wijnen van Frankrijk en eindeloze zandstranden, is de Languedoc-Roussillon lange tijd een van de best bewaarde geheimen van het land gebleven. Estate-ontwikkeling kwam relatief laat naar het gebied, welke ervoor heeft gezorgd dat de traditionele wijndorpen, middeleeuwse stadjes en groene, glooiende landschappen niet zijn verwoest door over-ontwikkeling zoals vaak gezien in de omgeving van de Provence en Spanje.