NL t. +31 628 839 486 /
BE t. +32 497 852 571
info@pied-a-terre.info
aanmelden nieuwsbrief
Like ons op Facebook!

Luxe koopappartementen in Cote d'Azur

DOMAINE GAIRAUT

Nice

Geniet van de uitzichten op het prachtige panorama van Cap Ferrat tot aan Cap d'Antibes.
Wonen op een domein van ca. 5 ha in een exclusieve wijk van Nice. Slechts 10 minuten van de de Promenade des Anglais
Ik wil graag meer informatie ontvangen   >
Informatie aanvragen over DOMAINE GAIRAUT

Domaine Gairaut

Zeer exclusief programma met magnifiek uitzicht op de Middellandse Zee.

Op 10 minuten van het centrum van Nice en de Promenade des Anglais, met in de neus de geur van kreupelhout en met de voeten in het azuur blauwe water van de Baie des Anges.
In het verlengde van de Boulevard de Cimiez en de heuvel van Gairaut, bevindt zich de plek welke bekend staat als een van de mooiste parels van de Franse Rivièra.
In een wijk van exclusieve huizen, op de plaats waar vroeger de tarwe werd geslagen, op die terrassen met olijfbomen, fruitbomen en Aleppo dennen, komt men nog enkele resten tegen van een kapel, een versterkte behuizing ed …
In dit bijzonder prestigieuze gebied heeft u de mogelijkheid om een, door zijn zeldzaamheid en authenticiteit, unieke woning te bezitten.
Op afstand zijn de belangrijkste wegen, binnen het plangebied hoort u, terwijl een lichte bries op de vooravond door de haren speelt, het geluid van krekels en vogels.

Op park van 5ha

Een park met een grootte van 4,6 hectare. Een landschap met uitzicht op de Baie des Anges
Het design van het gebouw herinnert aan een voormalige oude Romeinse steenweg die van noord naar zuid het hele gebouw doorkruist. In de nabije omgeving, op het park treft u olijfbomen, dennen en eeuwenoude eiken met daarnaast veel mediterrane soorten op de terrassen welke ondersteund worden door stenen muren.

Een adembenemend panoramisch uitzicht!

Amper achter de voordeur van uw appartement gekomen trekt een bepaalde kleur uw aandacht waardoor uw blik onweerstaanbaar naar buiten wordt getrokken. Zo dichtbij dat u bijna de blauwe zee, die zich in een schitterend decor voor uw ogen uitstrekt, kunt aanraken. De baai van de engelen ligt praktisch aan uw voeten. Het ontwerp van de terrassen, de transparante architectuur van uw appartement, alles staat in het teken van het panoramische uitzicht op de achtergrond, de azuur blauwe Middellandse zee.

Uitzonderlijke terrassen

Alle appartementen bezitten een prachtige buitenruimte met panoramisch uitzicht. Pal zuid gelegen, bieden deze solaria, sommige tot 137m2!, een geweldig uitzicht op het panorama van Cap Ferrat tot aan Cap d’Antibes. Glazen balustrades voorkomen dat uw oog uitzicht verliest richting de blauwe horizon. De appartementen op de begane grond zijn voorzien van een grote eigen tuin op het zuiden begrensd door struiken. De grote ramen kunnen volledig open om op deze manier het onderscheid tussen binnen en buiten weg te nemen en uw woongenot enkel nóg groter te maken.

Meer weten over DOMAINE GAIRAUT? Vraag hier uw documentatie aan.


Ik wil graag meer informatie ontvangen

DOMAINE GAIRAUT Nice

Keer terug

Domaine Giaraut

Het resort vormt een zeer privaat geheel.

Avenue Rimiez ligt in het verlengde van een zeer oud romeins voetpad wat bekend was als het pad naar de vrede en doorkruist het gehele domaine van noord naar zuid. Bij de ingang van het omheinde resort stond in de romeinse tijd een bewaker die de bezoekers aan haar gasten aankondigde. Hedendaags worden de voertuigen geparkeerd onder een pergola aan de ingang van het resort of in de parkeerplaats in de kelders van de gebouwen, zo bieden we maximale veiligheid aan u en behouden we de sereniteit van het resort.

Daar waar het blauw zich samenvoegt.

Uitzicht op de zee, omzoomd door gazon op de terrassen bevindt zich de gemeenschappelijke infinity pool van 25m x 6m welke zorgt voor verkoeling op het moment dat u het nodig vindt. Een groot terras rondom belooft heerlijke zon-uren terwijl in de schaduw genoten wordt van een ontspannende power-nap. Er is voorzien in een poort naar het verwarmde zwembad, zodat tevens de veiligheid voor de kinderen gewaarborgd is.