NL t. +31 628 839 486 /
BE t. +32 497 852 571
info@pied-a-terre.info
aanmelden nieuwsbrief
Like ons op Facebook!

Luxe koopappartementen in Les Portes du Soleil

LA FERME DE SUZANNE

Châtel

Totaal renovatie project in Petit Chatel aan de lift in volledig eigen gebruik.
Schitterend gelegen in rustige omgeving tegenover de lift die u direct naar centrum pistes brengt. Er zijn twee, drie en vier slaapkamers beschikbaar.
Ik wil graag meer informatie ontvangen   >
Informatie aanvragen over LA FERME DE SUZANNE

Chalet Suzanne

“Chalet Suzanne” is een totaal renovatie  in het charmante Alpendorp Châtel, op de grens met Zwitserland, niet ver van het meer van Genève. Centraal gelegen in het Portes du Soleil skigebied, op loopafstand van het centrum. Het is gelegen in Petit Chatel aan de lift die u naar het centrum van het fantastische skigebied brengt

Afwerking en inrichting

De luxe appartementen zijn sfeervol afgewerkt en voorzien van een volledig ingerichte keuken, badkamer, skilocker, privé-opbergkast en eigen garageparkeerplaats. De inrichting is geheel vrij en aan u inspiratie.

Verkoop en exploitatie

Deze appartementen zijn te koop in geheel eigen gebruik. Dit wil zeggen dat u er naar toe kan gaan wanneer u wilt. Het is tenslotte uw volledige eigendom. Wil u echter met een lokaal bureau het appartement verhuren in de weken dat u er niet bent zorgt dat voor inkosten. Er is dan zelfs de mogelijkheid om de betaalde 21% terug te vragen aan de Franse Fiscus.

Prijzen Les Chalets d’Angèle

Verkoopprijzen vanaf € 395.000,- (Twee slaapkamer appartement geschikt voor zes personen).

Meer weten over LA FERME DE SUZANNE? Vraag hier uw documentatie aan.


Ik wil graag meer informatie ontvangen

LA FERME DE SUZANNE Châtel

Keer terug

Charmant Alpendorp Châtel

Châtel ligt centraal in het Portes du Soleil skigebied, op de grens met Zwitserland niet ver van het meer van Genève. Vanuit Châtel is het moeilijk kiezen: aan de Zwiterse of toch aan de Franse zijde skiën? Het dorp heeft rond de dorpskerk een gezellig centrum met een royale keuze aan restaurants, winkels, cafés, discotheek en een bioscoop. De alpenweiden, die aan het dorp grenzen, zijn bebouwd met verschillende sfeervolle chalets. Door de ligging in het groen is Châtel niet alleen een aantrekkelijk wintersportoord, maar ook geliefd in de zomer.