NL t. +31 628 839 486 /
BE t. +32 497 852 571
info@pied-a-terre.info
aanmelden nieuwsbrief
Like ons op Facebook!

Luxe koopappartementen in Le Grand Massif

CHALET SASKYA

Samoëns

Kleinschalig chalet met 10 appartementen in volledig eigen gebruik.
Aan de skilift, met enkele één, twee, drie en één vier slaapkamer appartement in modern chalet
Ik wil graag meer informatie ontvangen   >
Informatie aanvragen over CHALET SASKYA

Chalet Saskya

In het hart van het ruim opgezette Le Grand Massif ski gebied mag u het nieuwste kleinschalige project van MGM terug vinden. De situering is ronduit goed. Aan de parking van de lift die u naar Samoëns 1600 brengt op minder dan 500 meter van het centrum van het gezellige Samoëns.

Afwerking en inrichting Chalet Delys

De luxe appartementen zijn sfeervol afgewerkt volgens de lokale gebruiken en voorzien van een volledig ingerichte keuken, badkamer, skilocker en eigen garageparkeerplaats. Voor de inrichting en inventaris bent u volledig vrij om uw eigenheid en inspiratie te gebruiken

Verkoop

De verkoop van deze appartementen is volledig in eigen gebruik. Dit wil zeggen dat u ten aller tijde naar uw eigendom kunt gaan. U heeft geen verhuurverplichting wat niet betekend dat het niet mogelijk is om bijvoorbeeld de vaste jaarkosten te recupereren.

Prijzen Chalet Saskya

De verkoopprijzen zijn vanaf 270.000 € incl BTW voor een appartement met één slaapkamers parkeerplaats, skilocker en berging

Meer weten over CHALET SASKYA? Vraag hier uw documentatie aan.


Ik wil graag meer informatie ontvangen

CHALET SASKYA Samoëns

Keer terug

Authentiek dorp Samoëns

Samoëns is gelegen op 900m op slechts 50 autominuten van Genève. Het authentieke, wat grotere, dorp is gelegen in het groen en heeft een fraai meertje aan de rand van het dorp waardoor het ’s zomers ook uiterst aantrekkelijk is. Het gezellige centrum heeft diverse winkeltjes en leuke restaurants, terrasjes en een week markt. Samoëns heeft het predikaat ‘Village Fleurie’ wat aangeeft dat het een van de mooiste dorpen in Frankrijk is. Daarnaast heeft het gebied ook uitstekende langlaufmogelijkheden en voor snowboarders het bekende Le Jam Park. Samoëns is uitermate kindvriendelijk en heeft voor de kinderen vele faciliteiten. De dichtstbijzijnde golfcourse vindt u in Flaine op ca. 25 auto-minuten. Flaine is het meest bekend onder Nederlanders maar Samoëns is eigenlijk aantrekkelijker voor gezinnen met jonge kinderen en ligt minder geïsoleerd.