NL t. +31 628 839 486 /
BE t. +32 497 852 571
info@pied-a-terre.info
aanmelden nieuwsbrief
Like ons op Facebook!

Luxe koopappartementen in Le Grand Massif

CHALET ELINE

Les Carroz

Gezellig Chaletgebouw voor volledig eigen gebruik in centrum Les Carroz
Slechts dertien appartementen, volledig zelf in te richten met meubilair. De keuken badkamer en vloeren zijn al perfect voorzien met kwaliteits materiaal.
Ik wil graag meer informatie ontvangen   >
Informatie aanvragen over CHALET ELINE

Chalet Eline

In het hart van het ruim opgezette Le Grand Massif ski gebied mag u het nieuwste kleinschalige project van MGM terug vinden. De situering is ronduit goed. Midden in het gezellige dorp Les Carroz.

Chalet Eline heeft in het totaal een 13 tal appartementen met 2,3 en één 4 slaapkamer.

Afwerking en inrichting Chalet Eline

De luxe appartementen zijn sfeervol afgewerkt volgens de lokale gebruiken en voorzien van een volledig ingerichte keuken, badkamer, skilocker en eigen garageparkeerplaats. Voor de inrichting en inventaris bent u volledig vrij om uw eigenheid en inspiratie te gebruiken

Verkoop

De verkoop van deze appartementen is volledig in eigen gebruik. Dit wil zeggen dat u ten aller tijde naar uw eigendom kunt gaan. U heeft geen verhuurverplichting wat niet betekend dat het niet mogelijk is om bijvoorbeeld de vaste jaarkosten te recupereren.

Prijzen Chalet Eline

De verkoopprijzen zijn vanaf 270.000 € incl BTW voor een appartement met één slaapkamers parkeerplaats, skilocker en berging

Meer weten over CHALET ELINE? Vraag hier uw documentatie aan.


Ik wil graag meer informatie ontvangen

CHALET ELINE Les Carroz

Keer terug

Les Carroz d’Arâches,

is gelegen op 1100m, op slechts 40 autominuten van Genève.

Het hoger gelegen Flaine ligt hier ca. 15 auto-minuten vandaan.

Het authentieke, charmante Les Carroz is gelegen in het groen en het grote dorpsplein maakt Lez Carroz een gezellig skidorp. Rondom het dorp liggen tientallen restaurants, enkele bars en wintersportwinkels. In het hele dorp liggen enkele honderden chalets met ca. 16000 bedden. Er zijn twee disco’s – Club 74 en L’Orgasme Musical. Wekelijks is er op het gezellige en grote dorpsplein een houtvuur met vin chaud en live muziek. De ijsbaan is ook een geliefd trefpunt. En mocht u niet willen skiën dan is er ook ruim 900 km kilometer aan wandelpad rondom het dorp! Les Carroz is een dorp dat dankzij een enthousiaste en gedreven bevolking het hele jaar door open is. Dus om met familie te bezoeken in zomer- én winterseizoen!