NL t. +31 628 839 486 /
BE t. +32 497 852 571
info@pied-a-terre.info
aanmelden nieuwsbrief
Like ons op Facebook!

Luxe koopappartementen in Cote d'Azur

ART PARK

Saint Raphaël

Het perfecte toevluchtsoord voor een moment van ontspanning, rust en samenzijn.
Exclusieve appartementen in een artistieke, gezellige en veilige omgeving met privé tuinen. Schitterende vergezichten en vele faciliteiten.
Ik wil graag meer informatie ontvangen   >
Informatie aanvragen over ART PARK

Art Park

Een natuurlijk canvas.

Een twee hectare grote gemeenschap waar moderne kunst centraal staat, dat is Art Park. Een park met een waarheidsgetrouwe weergave van de ongeëvenaarde kwaliteit van het leven. Een elegante residence gelegen in een extravagant natuurlijke omgeving. Art Park beschikt over een scala aan luxe woningen met een prachtig panorama uitzicht op het park en zijn grote verscheidenheid aan mediterrane flora. Ontworpen als resultaat van een zoektocht naar harmonie, bieden de woonruimtes welke over het park – l’Allée des Orangers, le Belvédère – en het gemeenschappelijk zwembad verspreidt zijn, een perfect toevluchtsoord voor een moment van onthaasting en gezellig samenzijn.

Esthetische kwaliteiten voor optimaal comfort

Art Park herbergt een groot aantal zorgvuldig ontworpen appartementen die de bewoners de hoogste kwaliteit te bieden hebben in termen van comfort, ruimte, rust, veiligheid en energie-efficiëntie.
Het residentiële ontwerp, met werk van de hoogste standaard, biedt het park zowel gelijkvloers- als duplex-appartementen met grote, goed verlichte woonruimten. Daarnaast voorzien de grote op de 1e verdieping gelegen balkons en privatieve tuinen u van een werkelijk spectaculair uitzicht over het park.

Combinatie van comfort en levensstijl

Het Art Park is gebaseerd op een zoektocht naar het combineren van comfort en moderniteit door middel van zonlicht-architectuur in een typisch mediterrane stijl en setting. De gebouwen zijn gerangschikt in een open, ruime landschapstuin; een natuurpark in elke zin van het woord waar kunst architectuur ontmoet.

Uniek palet

De filosofie van het Art Park is om een harmonieuze interactie te ontwikkelen tussen de gebouwen en de natuur in een artistieke, gezellige en veilige omgeving. Een uitzonderlijk palet van design eigenschappen.
De elegante begane grond en eerste verdieping appartementen zijn ontworpen om specifiek de intimiteit van de eigen ruimte te bewaren en staan garant voor een ontspannen levensstijl. Het zorgvuldig gekozen palet van design eigenschappen kenmerkt elk detail dat zorgvuldig is overwogen. Het unieke ontwerp van deze appartementen profiteert van een voorbeeldige technische expertise en een zorgvuldige keuze van edele bouwmaterialen. Ze beschikken over grote outdoor ruimten, waaronder schaduwrijke balkons en privatieve tuinen, die open uitlopen
op de omliggende aangelegde tuinen.

Meer weten over ART PARK? Vraag hier uw documentatie aan.


Ik wil graag meer informatie ontvangen

ART PARK Saint Raphaël

Keer terug

Stad van duizend contrasten

Genesteld temidden van een prachtige natuurlijke omgeving, tussen het esterel-massief en de Middellandse Zee, is de gekwalificeerde badplaats Saint-Raphaël een unieke verschijning. Een gerenommeerde golf locatie, een rijk historisch erfgoed, Saint-Raphaël bezit beide en daarmee is de gemeente één van de meest levendige in het zuiden van Frankrijk.

Een vredige gemeenschap met een uniek karakter

Valescure, het populaire district ligt majestueus juist boven Saint Raphaël en heeft een status hoog te houden als een van de grote schatten van de stad. Sinds het einde van de 19e eeuw, toen veel Britse burgers neerstreken in Saint-Raphaël om er te wonen, hebben zij bijgedragen aan haar ontwikkeling en reputatie. Tot op de dag van vandaag blijft Valescure de gouden standaard van de golfresorts met zijn uitstekende 18-holes golfbaan, gebouwd door Lord Ashcomb in 1895. De prachtige omgeving en de directe nabijheid van het stadscentrum staan garant voor een unieke kwaliteit van leven en een perfect niveau van welzijn, en dat allemaal op slechts 10 minuten van de stranden van de Middellandse Zee.