Investering

Een tweede woning in het buitenland blijft aantrekkelijk

Omdat deze wordt belast in het land waar de woning staat. Dankzij de belastingverdragen die Nederland met veel landen heeft gesloten. De tweede woning is dan belast volgens de daarvoor geldende regels in het betreffende land. En die zijn vaak een stuk gunstiger dan in Nederland.

Een vakantiewoning in Nederland wordt gezien als een bron van inkomen. U wordt geacht jaarlijks een opbrengst van 4% uit de woning te genieten. Dit rendement wordt tegen een tarief van 30% belast in box 3. Per saldo betaalt u jaarlijks 1,2% inkomstenbelasting over de WOZ-waarde van de woning. Om te ontsnappen aan deze vermogensrendements- heffing, is het interessant om in een tweede huis in het buitenland te investeren. En tegelijkertijd te profiteren van de prachtige natuur en het aangename klimaat van bijvoorbeeld Frankrijk.

Zorgeloos genieten onder één dak

Alle accommodaties die wij aanbieden, staan garant voor de hoogste kwaliteit, luxe, comfort, wellness en een voortreffelijke gastvrijheid. Zodat u zich helemaal thuis voelt in uw tweede huis! Na een dag skiën, wandelen of zonnebaden, kunt u nog gezellig een drankje drinken in de lounge of volledig tot rust komen in de sauna. Al deze faciliteiten vindt u onder één dak, u hoeft er de deur niet meer voor uit. Tevens bent u verzekerend van uitstekende zorg en onderhoud van uw verblijf.