Languedoc - Roussillon

Ervaar het échte zuiden

Languedoc-Roussillon is een zeer populaire bestemming!
Het gebied Languedoc-Roussillon zeer veelzijdig. Het subtropische klimaat, de prachtige zandstranden, wijngaarden en bergen tot een hoogte van bijna 3000 m maken van deze uitgestrekte regio een gebied met grote variëteit Je vindt er strand, bergen, uitgestrekte wijngaarden, veel mogelijkheden om te wandelen en te fietsen en een heel rijke historie!
De Languedoc is te verdelen in de Haut-Languedoc en de Bas-Languedoc. De Haut-Languedoc ligt in het oosten en aan de Middellandse Zee en is verdeeld over de departementen 5 departementen. De kust van Languedoc-Roussillon strekt zich over 240 km uit langs de Middellandse Zee, van de Côte Vermeille in het oosten tot de Camargue in het westen. In 1681 werd het 240 lange Canal du Midi opengesteld. Het kanaal (vóór 1789 ook Canal Royal en Languedoc en Canal des Deux-Mers) loopt door de Languedoc, van Sète naar Toulouse en van de Middellandse Zee naar de Atlantische Oceaan. Het kanaal telt 126 bruggen, 64 sluizen, 55 aquaducten en 7 kanaalbruggen. Het kanaal werd in 1996 opgenomen in de Werelderfgoedlijst van de UNESCO. Tegenwoordig wordt het kanaal alleen nog gebruikt door pleziervaartuigen.

Langedoc - Cap 'Agde

ICONIC

In het hart van de kustplaats Cap D'Agde, nabij de haven, stranden en het centrum wordt dit iconische project ontwikkeld. De vergezichten vanuit de royale terrassen zijn naar alle zijdes schitterend
Languedoc - Peyriac-de-Mer

L’ECRIN DU DOUL

Aan de oevers van lagune du Bages wordt dit kleinschalige domein bestaande uit twee appartementen en dertien woningen met privé tuinen gerealiseerd. Een gemeenschappelijk zwembad behoort tot de faciliteiten.
Languedoc - Marseillan

DOMAINE DE LA MANDOUNE

Authentiek charmante appartementen in het midden van de wijnvelden en gelegen aan het Etang du Thau. Voorzien van vele faciliteiten, zwembad, tennis, golf en jeu de boule banen.
Languedoc - La Redorte

Chateau de la Redorte

Een authentiek chateau project met een paar appartementen en huisjes in het centrum van het dorp La Redorte. De karakteristieke steden Narbonne, Carcasson als de kust liggen binnen een uur afstand
Languedoc - Marseillan

LA BARAQUETTE

Met een schitterend uitzicht op de grootste zoutwater lagune van Frankrijk. Nabij Pézénaz, Cap d'Agde en Beziers en de grote stad Montpellier.