Franse Zuidkust

Langedoc - Cap 'Agde

ICONIC

In het hart van de kustplaats Cap D'Agde, nabij de haven, stranden en het centrum wordt dit iconische project ontwikkeld. De vergezichten vanuit de royale terrassen zijn naar alle zijdes schitterend
Cote d'Azur - Saint Raphaël

ART PARK

In harmonie met de natuur en binnen een artistieke, gezellige en veilige omgeving worden deze appartementen gerealiseerd. Geniet van het mediterrane klimaat en fabuleuze uitzichten.
Cote d'Azur - Nice

DOMAINE GAIRAUT

Zeer exclusief programma waarbij elk appartement een magnifiek uitzicht op de Middellandse Zee heeft. Op 10 minuten van het centrum van Nice en voorzien van faciliteiten die passen bij de standing.
Languedoc - Peyriac-de-Mer

L’ECRIN DU DOUL

Aan de oevers van lagune du Bages wordt dit kleinschalige domein bestaande uit twee appartementen en dertien woningen met privé tuinen gerealiseerd. Een gemeenschappelijk zwembad behoort tot de faciliteiten.
Languedoc - Marseillan

DOMAINE DE LA MANDOUNE

Authentiek charmante appartementen in het midden van de wijnvelden en gelegen aan het Etang du Thau. Voorzien van vele faciliteiten, zwembad, tennis, golf en jeu de boule banen.
Languedoc - La Redorte

Chateau de la Redorte

Een authentiek chateau project met een paar appartementen en huisjes in het centrum van het dorp La Redorte. De karakteristieke steden Narbonne, Carcasson als de kust liggen binnen een uur afstand
Languedoc - Marseillan

LA BARAQUETTE

Met een schitterend uitzicht op de grootste zoutwater lagune van Frankrijk. Nabij Pézénaz, Cap d'Agde en Beziers en de grote stad Montpellier.