St Foy Tarantaise

Het skigebied Sainte Foy Tarentaise ligt tussen de 1550 en 2620 meter en staat bekend om de prachtige bosrijke afdalingen. De afdalingen worden hier nooit al te lastig, wat het skigebied geschikt maakt voor vrijwel ieder type skiër. Voor beginners is er een goede oefenweide, ervaren wintersporters vinden uitdaging in de vorm van een paar zwarte pistes. Sainte Foy Tarentaise is ook geliefd onder freeriders. Tussen de bomen vallen tal van off-piste afdalingen te maken. Het skigebied van Paradiski bevindt zich bovendien nabij.

De pistes van Sainte Foy Tarentaise liggen noordwest georiënteerd, wat de sneeuwcondities alleen maar ten goede komt. Tot diep in het voorjaar kun je hier genieten van sneeuwzekere afdalingen. Gaan de kinderen mee op wintersport naar Sainte Foy Tarentaise dan kun je ze met een gerust hart op skiles doen bij de ESF. Kinderskiles, off-piste, telemark, alle vormen van skiles worden hier aangeboden. In totaal beschikt het skigebied Sainte Foy Tarentaise over ongeveer 40 kilometer aan pistes.

St Foy Tarantaise - Sainte Foy Tarentaise

LES FERMES D’EUGENIE

Diverse appartement die voorzien van keuken, badkamer en vloeren. Alleen uw eigen meubels kiezen. Altijd kan u er terecht en verhuren mag uiteraard ook met mogelijkheid voor teruggave van de btw