Haute-Savoie

Le Grand Massif - Les Carroz

CHALET ELINE

In het centrum van het gezellige Alpen dorp Les Carroz wordt dit Chalet Eline opgericht bestaande uit in totaal 13 appartementen.
Les Portes du Soleil - Châtel

LA FERME DE SUZANNE

In Petit Chatel wordt Chalet Suzanne gerealiseerd. Toplocatie met lift vlakbij die toegang geeft tot het grote skigebied Portes du Soleil. Project in volledig eigendom met verhuurmogelijkheden wanneer gewenst.
Massif du Mont Blanc - Les Houches

CHALET DELYS

Midden in het dorp aan de lift en dichtbij Chamonix. Kleinschalig gebouw met slechts 10 appartementen. Aankoop in volledig eigen gebruik met mogelijkheid om te verhuren wanneer gewenst.
Le Grand Massif - Samoëns

CHALET SASKYA

Kleinschalig chalet bestaande uit 12 appartementen. Gelegen aan de lift die u naar Samoëns 1600 meter brengt. Appartementen met 1,2,3 en 4 slaapkamers beschikbaar. Aankoop in volledig eigen gebruik.
Le Grand Massif - Samoëns

RESIDENCE ALEXANE

Mooi gelegen nieuwe appartementen in kleinschalige chalets. Mooi gelegen aan de rand van het charmante dorp Samoëns
Chamonix - Mont Blanc - Les Houches

LES CHALETS ELÉNA

Vlakbij het mondaine Chamonix, op loop afstand van de officiële wereldbeker afdaling, in het Mont Blanc skigebied, wordt Les Chalets Elena aangeboden
Chamonix - Mont Blanc - Chamonix

LE CRISTAL DE JADE

In het mondaine Chamonix, aan de voet van de Mont Blanc en Aiguille du Midi, wordt deze prachtige vijfsterrenresidence gerealiseerd.
Les Portes du Soleil - Châtel

LES CHALETS D’ANGÈLE

Viersterrenresidence in het charmante, groene Alpendorp Châtel. Aankoop van appartementen mogelijk met goede MGM-verhuurservice hierdoor gegarandeerde huurinkomsten gedurende 11 jaar.