NL t. +31 628 839 486 /
BE t. +32 497 852 571
info@pied-a-terre.info
aanmelden nieuwsbrief
Like ons op Facebook!

Luxe koopappartementen in Chamonix - Mont Blanc

LES CHALETS ELÉNA

Les Houches

Familie residentie nabij Chamonix met 1, 2, en drie slaapkamers.
Op loopafstand van de wereldbeker piste. Charmant afgewerkte appartementen met overdekt zwembad, sauna, fitness en beauty care center.
Ik wil graag meer informatie ontvangen   >
Informatie aanvragen over LES CHALETS ELÉNA

Residence Les Chalets Eléna

In Les Houches, aan de voet van het Mont Blanc-massief, wordt residence ‘Les Chalets Eléna’ ontwikkeld. Op slechts zes kilometer afstand van het mondaine Chamonix. ‘Les Chalets Elena’ is een perfecte locatie om in te investeren vanwege de lagere prijzen dan het eveneens verkrijgbare ‘Le Cristal de Jade in Chamonix’. Het Les Chalets Elena worden ontwikkeld op geringe afstand van de piste waar de wedstrijd ‘Wereldbeker skiën’ worden georganiseerd.

Afwerking en inrichting Les Chalets Eléna

De architectuur, uitgevoerd met hout en steen uit de regio, is in perfecte harmonie met de omgeving. De appartementen worden volledig bemeubeld en voorzien van een complete inventaris. MGM voldoet met dit complex aan de vraag door een grote diversiteit van appartementen te voorzien met een, twee en drie slaapkamers. Alle appartementen beschikken daarnaast over een terras, eigen ondergrondse parkeerplaats, berging en skilocker.

Interessante verhuurservice Les Chalets Eléna

Deze residence wordt ontwikkeld met een interessante verhuurservice waardoor u gegarandeerd bent van een vooraf overeengekomen huurvergoeding. Uiteraard heeft u daarnaast ook de mogelijkheid uw appartement tijdens de winter en/of zomer te gebruiken. Geplande oplevering is kerst 2017.

Prijzen Les Chalets Eléna

Koopt u aan middels verhuurservice?  Dan gelden aantrekkelijke aankoopprijzen exclusief BTW.

Verkoopprijzen vanaf € 212.500,- (éénslaapkamerappartement met verhuurservice).

Meer weten over LES CHALETS ELÉNA? Vraag hier uw documentatie aan.


Ik wil graag meer informatie ontvangen

LES CHALETS ELÉNA Les Houches

Keer terug

Les Houches: familiedorp op 950 meter hoogte in Haute Savoie, vlakbij Chamonix

Les Houches is een klein, oud familiedorp op ongeveer 6 kilometer van Chamonix. Met een fantastisch uitzicht op de bergtoppen van de Mont Blanc. Het dorp is aantrekkelijk voor gezinnen door de lagere prijzen en uitgebreide kindervoorzieningen. Zo hebben de twee skischolen allebei een eigen kinderopvang en zijn er nog drie andere crèches in het dorp. In Les Houches is ook een rodelbaan aanwezig.