NL t. +31 628 839 486 /
BE t. +32 497 852 571
info@pied-a-terre.info
aanmelden nieuwsbrief
Like ons op Facebook!

Luxe koopappartementen in Espace Killy

LE LODGE DES NEIGES

Tignes

Topligging met verschillende 2, 4, 6 en 8 persoonsappartementen
Een residence aan de piste en lift. Elk appartement is gemeubileerd en voorzien van een eigen parkeerplaats, privéberging en skilocker.
Ik wil graag meer informatie ontvangen   >
Informatie aanvragen over LE LODGE DES NEIGES

Vijfsterrenresidence Les Lodge des Neiges

Achter het verdronken dorp Tignes, en de replica van het oude kerkje in de wijk Les Boisses, wordt op 1800 meter hoogte de residence Le Lodge des Neiges gerealiseerd. Dit vijfsterrencomplex omvat traditioneel gebouwde chaletgebouwen van natuursteen en hout, en een heeft een grote variëteit in appartementen. Met faciliteiten zoals een centrale receptie met lounge, overdekt verwarmd zwem-/kinderbad, sauna, hammam, jacuzzi en fitness (allen gratis), Spa & Beauty Care Centre en overdekte parkgelegenheid.

Omgeving Lodges des Neiges

De nieuwe residence wordt aan de lift gerealiseerd. Terug skiën tot aan de appartementen is normaal.

Verkoop en exploitatie Lodge des Neiges

Verkoop met aantrekkelijke MGM-verhuurservice: btw-voordeel, voldoende weken gratis eigen gebruik, zorgeloos bezit en een aantrekkelijk rendement. Exploitatie door de verhuurorganisatie van MGM/CGH.

Prijzen Les Lodge des Neiges

Koopt u aan middels verhuurservice?  Dan gelden aantrekkelijke aankoopprijzen exclusief BTW.

Verkoopprijzen vanaf € 249.000,- (éénslaapkamerappartement met verhuurservice).

Meer weten over LE LODGE DES NEIGES? Vraag hier uw documentatie aan.


Ik wil graag meer informatie ontvangen

LE LODGE DES NEIGES Tignes

Keer terug

Tignes: op één na hoogste skidorp in Europa en hele jaar skiën

Tignes ligt in een bergkom op 2100 meter en is daarmee het op één na hoogste skidorp in Europa. Het hele jaar kunt u hier skiën en boarden. In de zomer op de gletsjer van La Grande Motte. Tignes streeft ernaar om in ieder geval acht maanden per jaar minimaal duizend hoogtemeters aan pistes te kunnen bieden, waardoor het een zeer interessante bestemming is. Doordat het dorp door bergen is omgeven, kunt u met de zon mee skiën, zodat u de hele dag van optimale sneeuw kunt genieten!

Tignes bestaat uit vijf delen

De belangrijkste zijn: (in de bergkom) Tignes-le-Lac, Le Lavachet en Val Claret, (en lager gelegen op 1800 meter) Les Brevieres en Les Boisses.

Verdronken dorp

In vergelijking met het mondaine Val d’Isere, is Tignes planmatiger gebouwd. Tignes Le Lac was bedoeld als het nieuwe Tignes, nadat het oorspronkelijke dorp in 1952 verdween in het stuwmeer. Replica’s van het oude kerkje en de kerkklok zijn de enige herinneringen aan het oude dorp. Maar de ‘skispirit’ die al sinds de jaren ’20 in het oude Tignes heerst, is nooit verloren gegaan.